16. februar 2016

Whistler - Uke 5

Med kollega på besøk blir det naturlig nok noe mer jobb, men vi fikk likevel utnyttet påskeværet som plutselig datt over oss. Og besøkt både den lokale sjokoladeprodusenten og flere pit-stop's både i bakken og i Whistler Village.



Lokal sjokoladeprodusent som lager syyykt god sjokolade og annet kliss. Eneste butikken med uhorvelig dyre priser (i forhold til forventningen) her i bygda, men er verdt hver eneste krone!


Restaurant/pit-stop i bunn av Whistler-fjellet. God mat, flere bål i hagen til å varme seg på og 
pizza to die for...


Afterski-favoritten i bunnen av Blackcomb-fjellet. Ofte live musikk og godt lokalt øl


 Utenfor Fairmont Hotell


Påskeføre og 11 grader!!!


Velfortjent pust i bakken - det er blitt noen høydemeter allerede...


På toppen av 7th Heaven - Uteservering i 11 grader pluss er ikke vanlig en februarsdag...


Brua mi i årets motefarger :-)

Sånn ellers så er det kommet en kul App - WB+ - tilgjengelig for alle som renner i fjellheimen her. Ifølge denne så er statistikken min for 2016 bla:

At jeg har runnet ned: 58.775 høydemeter ... og
...tatt såpass mange heiser som: 110 sålangt i ferien

Det tyder på at jeg ihvertfall ikke har ligget på latsiden :-)

.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar