29. august 2016

Houston

Flott og varm mai og halve juni i Stavanger til tross, det ble fyring i peisen senere i juni og i juli regnet vi bort. Hvordan jeg husker det? Jeg leste 16 bøker på en måned - say no more... Med det i bakhodet var det ikke vanskelig å takke ja til å bli med på business-tur til Houston som sjåfør og støttekontakt. Det kunne ikke bli verre enn sprutregnet i juli?

Vel - vi reiste hjemmefra i regn, og landet i regn. Monsunregn! Heldigvis hadde vi et flott hotell, Omni Houston Westside. Treningsrom og basseng. Det kunne ikke gå galt da? La meg si det sånn, det ble en dag med oppholdsvær... Resten ble innendørs shopping, mye mat og lesetid. Det kunne vært verre :-)

Basseng inne og ute. Ganske stilig utsikt ned i atriumet fra hotelldøra. Og så var det masse karpefisk i bassenget, som jeg glemte å ta bilder av. De var "tamme" og svømte innom for en klapp og matbit om du nærmet deg bassengkanten. Litt spesi...

Houston er Houston, og jeg slutter aldri å la meg fascinere av veisystemet deres. Noe voldsomt stort i alle retninger...

Lupe Tortilla er favoritt TexMex restauranten min above all her i byen. Jeg spiser her minst en gang pr. tur. Denne uka ble det to. Hvorfor? De har Carne Asada to die for, og så har de den aller beste top shelf frozen lime marguarita i verden :-)


Dette var dagen som viste litt blå himmel og sole-/svømmevær i noen timer. Temperaturen er det som alltid ingenting å si på. Midt på trettitallet og vindstille. Godt for frosne, norske legger!


Sånn ellers befant jeg meg ofte her... Ikke så mange andre innendørsaktiviteter på hotellet, og disse var i særklasse gode. Det ble ei sprek uke!

Jobbmessig gikk det over all forventning. Et par møter formerte seg til å bli full pinne og proppfulle dager med flotte middager som avslutning. Kan ikke akkurat klage, selv om været var noe - lunefullt. Vi er jo vant til verre! :-)

Ian & Marianne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar