1. januar 2011

1.1.11 - Godt nyttår!!! :-)


En siste hilsen fra Whistler før vi reiser hjemover - et fornøyd glis fra meg etter 8 ualminnelig flotte dager i Whistler! Knelende under Solar Coaster heisen. Eller... ikke egentlig Whistler... Vi har faktisk ennå IKKE vært og runnet på Whistler mountain. Ei heller tatt Peak to Peak gondolen mellom fjelltoppene. Vi har hatt mer enn nok med å leke i Blackcomb-parken. For et fjell og for noen muligheter!!! Utrolig fantastiske dager på snowboard - selvfølgelig i løypene, men aller helst offpiste på puddersnøen vi hadde de 4 første dagene. Det var - fantastisk - MAGISK!!!


Det ble også nok mat - igjen... Her fra restauranten Caramba nede i Whistler Village! Porsjonene var nååget drøye, så det var alltid altfor mye mat. Hele tiden... Takk og lov for god trim!


Og så var det nyttårsaften! Et skikkelig bra valg å velge snøscooter tur til Crystal Hut! Det var en utrolig romantisk og flott tur opp på snøscooterene. En stjerneklar kveld med gnistrende krystallklar snø og en herlig gjeng med mennesker fordelt på snøscootere og en større snowmobile. Fondue'en var utrolig god, vi hadde levende musikk hele kvelden, hyggelige mennesker vi delte bord med og nydelig champagne kl. 24:00.


Vi har jammen gått inn i 2011 med stil :-) Her er vi etter endt nyttårsfeiring, fremdeles på Crystal Hut. Snøscooter-turen ned fra fjellet var like flott, og nå med noe mer erfaring. Turen ble så altfor kort, selv om den tok en time opp (en del opplæring og prøving) og en liten halvtime ned igjen.

To lykkelige snowboard sier takk for nå Blackcomb :-)

 Og status?
  • Fantastisk snowboard kjøring i PUDDER PUDDER PUDDER !!!!
  • Vi har ennå ikke runnet Whistler mountain eller tatt Peak to Peak = VELDIG god grunn til å komme tilbake
  • Nydelig mat, og det var en underdrivelse!
  • Kjekke priser på teknisk meget bra vinter-/snowboard utstyr
  • Super-kjempe-mega heldige med været - igjen!
  • Godt selskap med Elin og Mikal

Vi kommer definitivt tilbake!! :-) Jepp!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar