1. januar 2011

Nyttårsaften 2010

Siste dagen i året og siste dagen i den kanadiske fjellheimen, dessverre. Imorgen lunch-tid starter vi på den lange turen hjem. MEN, først en dag til i himmelen :-) Kald morgen idag også, og flertallet ønsker å starte i 11-12 tiden. Vi tar oss derfor en tur ned til landsbyen for å sjekke detaljene rundt snøscooter turen vår ikveld ifm nyttårsfeiring på Crystal Hut. Flott spasertur ned langs elven!


Her er vi imidlertid på vei oppover i stolheisen alle 4 :-) Silouetten er fra 7th Heaven heisen.Vi ender opp her borte idag også. Det er for nydelig til å la være! Og været er akkurat like flott som igår, bortsett fra at idag er det VARMT i sola!! Som en litt krisp påskedag i Norge.


Ubeskrivelig vakkert her på toppen idag, over 2.200 m.o.h. Vi holder oss hele ettermiddag i dette området og tester ut de andre løypene ned fra toppen. Utrolig å være her oppe to dager på rad uten vind!! Hele påsken var det rimelig trekkfyllt her oppe i høyden...


Her er vi samlet alle 4 utenfor Horstman Hut, varmt nok siste dagen i desember til å sitte på terrassen og ta seg en Amarylla og 2 til kaffien :-) Fornøyde fjes siste brett-/og skidagen i 2010!

Så gjenstår nyttårsfeiringen ikveld på Crystal Hut. Satser på en flott snøscooter-tur opp og en trivelig kveld på 1.845 meter!

See you neste år - med referat fra nyttårsaften :-) :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar