31. januar 2011

Vinterens jentetur til Åre, Sverige - i boks!

Da var omsider alt ordnet til Åre-turen neste uke. 5 jenter drar avsted for å bestige Åreskutan og dertil hørende  områder. Med 42 skiheiser og 110 nedfarter bør Åre nord i Sverige være på alle norske alpin-elskeres "must-visit" liste!

Det er 7ende året på rad at jentegjengen drar på tur, og det er mange høydemeter som forseres på turen. I motsetning til hva de fleste tror så er vi hyperaktive i bakkene. Først ut og sist hjem det er oss! I år som tidligere bor vi i "Björnen" helt øst i anlegget. Stille og rolig område, ski-in / taxi-out :-), nyyyydelig utsikt og fantastisk leilighet.

Det kommer til å bli bloggings fra bakken via mobil denne gang pga ingen internett tilgang i leiligheten. Her er noen bilder fra tidligere turer - bare for å minne oss på hvor flott det er :-)


På vei fra Björnen området mot Fjällgården. Nydelige bakker mellom trærne, nydelig vær og fantastisk bra føre forrige gang jeg var der!


Dette er jo nesten bare julepostkort-perfect?!? Utenfor løypene fant vi pudder! Ikke mye av det, men det som var der var lett som fjær. Hallelluja :-)))


Tre fornøyde damer på tur!

Og i år blir vi 5 stk! Forhåpentligvis kan jeg blogge direkte fra bakken via mobilen. Blir litt nedtur dersom dette ikke virker! Må utprøves i god tid før onsdag :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar