31. desember 2010

30.12 - Good morning sunshine!

Sola vedvarer! Hurra for knallblå himmel, -19 på høyfjellet, -16 mid mountain og -12 her nede i dalen. *BRRR* Det er virkelig gnistrende kaldt, og vi bestemmer oss for å starte litt seint idag. Våre venner sliter litt med jetlag og såre muskler, og kulden er ikke helt fristende grytidlig på morgenen. Kommer oss opp i fjellet kl 12 og tar strake veien mot 7th Heaven. Et område Mikal og Elin også falt fullstendig for.


Fargen på himmelen ER faktisk så knallende blå som bildet viser. Det var usedvanlig klart og kaldt idag, med gnistrende hvit snø. Som Elin sa - dersom man skal overbevise noen om at slalom er kjekt, så dra til Whistler! Perfekt for både nybegynnere og ekstremkjørere. På toppen av 7th Heaven området er vi på 2.284 m.o.h!

Vi leker oss her hele dagen, for føret er mer enn perfekt, og vi vet at noen av løypene over på vestsiden er noe vindblåste og harde. Her er hva vi trenger, både offpiste, kulebakker og preparerte motorveier :-)


En velfortjent pust i bakken og nytelse av sola! Tror ikke dette er siste gang denne firerbanden er i Whistler, nei! :-) Før vi drar nedover til dalen igjen har vi oss en velfortjent varm sjokolade med krem på Horstman Hut. Vi krysser over mot Solar Coaster og tar peiling på Wizard Express for lift ned de siste bakkene, som er litt for blankskurte for våre brettønsker :-)

Kvelden avsluttes på Black's Restaurant der vi alle fire sitter og dupper med hodet etter nydelig mat. Pasta og pizza på menyen ikveld, og jeg hadde en utrolig forrett: Karamellisert løkterte med geitost! Høres helt merkelig ut, men var nyyyyyydelig! Imorgen er siste dagen av 2010. Og vi er klare!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar