28. desember 2010

Det snør og snør og snør...

Himmel og hav! Når skal dette stoppe?? Forhåpentligvis ALDRI..!!! Dette er helt utrolig! Det snør kon-ti-nuerlig oppe i fjellet og pudderet bare vokser og vokser! Idag åpnet favorittområdet vårt 7th Heaven, og vi formelig badet i puddersnø! UBERØRT puddersnø, vel og merke! Og så glemte jeg kameraet. TABBE! Vi hadde oss flere turer i 7th Heaven området og måtte grave oss ut flere ganger pga snømengden. DA er det kjekt å surfe snowboard, da ;-)

Siden vi startet dagen litt seint i bakken pga Boxing Day Sale og Ian på snowboard klær shopping spree fra morgenen av så slet vi oss ikke helt ut heller. En fantastisk dag på Blackcomb fjellet!!!

På ettermiddagen tok vi en tur ned i Whistler Village for å spise. Her passerer vi elven Fitzsimmons Creek som slynger seg langs landsbyen.


Nede i sentrum er det nydelige pyntede trær overalt! Skikkelig herlig julestemning, selv om vi avsluttet dagen med pizza på Caramba :-)


Imorgen kommer et vennepar - Mikal og Elin - til Whistler for å tilbringe 5 dager sammen med oss. Det blir skikkelig trivelig! Været er meldt for opphold og mindre snøvær utover i uka, så vi satser på at solvarselet for torsdag og fredag blir stående. Vi har allerede fått mengder av det vi kom for - pudder - så vi skal klare oss med et par dager oppholdsvær. Såvidt... ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar