31. desember 2010

29.12 - Og det er...SOL...SOL...SOL

Brrrr... huttetu litt vind og kaldt idag ja... God frokost på rommet og ut kl. 09! Vi skal jammen ha det meste ut av dagen!! :-)Og idag blir det på tur. Vi starter med å dra helt bort til 7th Heaven og heisen opp til Horstman Hut. Her blir det kaffi og varm sjokolade til å tine seg opp på! Det er virkelig kaldt med god vind her oppe på toppen! Vi følger løypene Cloud 9 og Hugh's Heaven ned, som er virkelig fantastiske idag Her et bilde fra 7th Heaven området:


Vi tar heisen opp igjen for å ta turen helt over til Crystal Chair. Mikal og alle oss andre er keen på varme megavafler med frukt og krem :-) Det viser seg at Crystal Hut er PAKKET med mennesker! Her er det frekkeste mann får først stol... Vi får 4 etter kun kort tid. Hehe... Om seg og for seg... Når vi først har kapret bord så blir det både Chili con Carne og vafler. Herlig! På vei ned roter vi Elin inn i en skikkelig kulebakke som hun takler fortreffelig :-)

Idag har vi kjørt en del løyper og bestemmer oss for å dra ned litt tidlig, Mikal skal jobbe litt og Elin og jeg har et par butikker å sjekke ut, bla. pelsbutikken Snowflake og flere sportsbutikker ;-) Siden rusler vi en tur ned til Whistler for middag, der vi etterhvert ender opp med himmelske biffer på The Keg. Jeg klarer ikke holde meg borte fra den restauranten. Best steaks EVER!!! :-)

Stuper i seng, trøtte som strømper. En dag som nesten har vært for god til å være sann!! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar