26. desember 2010

1.juledags POW WOW

Med 44 cm nysnø overnatt, totalt 73 cm nysnø siste 24 timer - så var det duket for POWDER HEAVEN i fjellet! Vi satt klare påkledd 06:00 om morgenen pga kraftig jetlag, lynklare for heisene som starter 8:30. Ivrige vi? Naaahh... :-)

FOR EN DAG!! Med regn og slush nede i landsbyen er det duket for en perfekt dag i fjellet. Og vi blir ikke skuffet! Takk og lov for bratte bakker, ellers hadde vi kjørt oss fast i nysnøen på brettene. For en dag! For en snø! Og for noen trøtte LÅRMUSKLER!


Bildet er fra www.whistlerblackcomb.com sin egen hjemmeside. Det viser hvordan vi har det idag. Tok ikke med kamera, for vi visste det ble snødykking halve dagen :-)

Shopping i Whistler Village litt tidlig idag (pga våre trøtte lår). Ian har lagt av ny snowboardjakke og -bukse. På tide å bytte ut gammel morro med ny :-) Ikveld blir det julemiddag på The Keg (bilde under her) - et av de bedre stedene å spise sjikkeligge mannamad - alt i KJØTT :-) Det ble nemlig ingen julaften middag på oss igår på The Keg. Vi besvimte i seng, trøtte som noen strømper og sov 15 timer!!! *ehemmm...*


Livet er ikke det verste man har, og om litt - er kaffen klar :-) For her har vi leilighet denne gang, med kjøkken og alt tilbehør. Herlig!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar