4. juni 2011

Siste dag i Bangkok

Torden og brak! I natt hadde vi det værste tordenskrallet jeg har opplevd på sikkert 25 år... Vi våknet, for å si det sånn. Og fuktig var det... Kom oss ut 9:30. Ian og Mogens skulle ut på shopping. Og shopping ble det! 


Bangkok myldrer på en lørdag. Var det mye folk og trafikk tidligere, så var det ingenting sammenliknet med idag! Vi tar SkyTrain fra Asok stasjon og inn til National og går resten av veien til det 5 etasjes IT shopping senteret som mannfolka har på planen. Jeg har dillet rundt hele uka alene, så idag er jeg kun moralsk støtte. Jeg satte meg på en Starbucks med kaffi og muffins i 1,5 time. Takk og lov for lesebrettet :-)

Det ble tid for en liten lunchbit på Soi 5 før vi dro ned til MBK. Et Canon 100mm objektiv og noe rusk og rask senere satte vi oss ned for vår siste is på Swenson for turen. Like utenfor MBK, på vei tilbake til leiligheten og mine forhåpentligvis ferdigsydde kjoler kom vi over denne gjengen. Stort "show" og rockeband utenfor MBK shoppingsenter :-)
Nok fotomotiver å ta av, for å si det sånn. Dette er kun et magert utvalg... Vi tusler oss hjemover. Det er utrolig fuktig og varmt ute idag. Til og med jeg sliter med varmen... Kjolene er neeeesten ferdige, så jeg tar turen "hjem" og pakker før jeg drar tilbake og henter dem. Stor suksess - de sitter som et skudd alle! Dette var en lur idé gitt!

Da var det å få seg en dusj og vente på taxi senere. Kanskje vi tar oss en middag først - kanskje ikke. Vi får se. Vi er imidlertid svarme, svette og fornøydde alle 3 idag. Og Bangkok? Har jeg ikke fått nok av! Kommer tilbake ved første anledning :-)

.

2 kommentarer:

  1. Har tittet på bildene fra Bangkokturen, så herlige alle sammen! Ja, det er en utrolig spennende by, som heller ikke jeg har fått nok av. Bare MÅ tilbake igjen! Jeg ble så proppfull av inntrykk at det tok lang tid å sortere alt :) Da er det greit å ta flere turer og gjøre litt forskjellig hver gang. Er så heldig å ha en mann som har vært der i jobbsammenheng mange ganger, og som vet hva som en bør få med seg. Kjenner at jeg gleder meg til nesten gang når jeg ser alle de flott bildenen dine!

    Irene

    SvarSlett
  2. Ser ut som dere har hatt en kjempefin tur i Bangkok. Og for noen flotte bilder du har tatt!! Nå gleder jeg meg enda mer til vi reiser :)

    SvarSlett