17. november 2014

Perth torsdag - sightseeing i sentrum

HURRAAHH !!! Eksamensoppgaven ferdig skrevet, korrekturlest og levert - ennå med mulighet for endringer, om jeg vil - men det vil jeg selvfølgelig ikke. Veldig fornøyd med besvarelsen, så nå kan Bangkok komme, uten noen som helst arbeidsoppgaver for moi = ferieeee!!! Idag onsdag ble vi invitert ut til Steve, en god kamerat av oss som bor her i Perth. Nydelig barbeque, fantastisk god rødvin og hyggelig selskap. Vi bommet 1 time på togtabellen for toget tilbake til Perth sentrum, så det ble en halvtimes vent på taxi - det gjorde imidlertid ikkeno'. Gradestokken viste fremdeles 20 grader midt på natta til tross for at det ennå kun er vårtendenser, så vi klaget ikke.

Torsdagen ble avslappende. Seint opp, brunch alene på hotellet og så en liten shoppingrunde. Perth har to hovedgater - Hay og Murray street. Her er det mange butikker som ennå er ukjente hjemme, gatemusikanter som holder særdeles høy kvalitet - trodde et øyeblikk David Grey var på besøk - og mennesker fra alle verdens kanter. Det ble rett og slett en people watching dag frem til Ian kom tilbake fra jobb. Da tok vi nok en rusletur rundt i Perth og fikk med oss disse detaljene :-)


 Palmer i Perth - eksotisk midt i en by :-)


 Inngangen til en supertrivelig "skjult" shoppinggate midt i byen


 Gigantiske pennesplitter for en wannabe-skribent...


 Disse blir opplyst på kveldstid - et flott skue, men vi gadd ikke vente på at sola skulle gå ned...


 Engler daler ned i skjul... Denne gigant-engelen henger over et veikryss i Perth. Ca 3 meter høy...Middagen ble nok engang inntatt på Durty's Irish pub. Både pga den gode maten, særdeles trivelige stemningen på utendørsdekket samt at Ian får sine favoritt-drikker som vi sjelden finner andre steder enn på "skikkelige" irish pub'er. Nok en trivelig kveld!Magners cider til far - Corona til mor - begge to like fornøyde :-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar