19. november 2014

Bangkok tirsdag - en spasertur i Lumpini Park

Etter en sløv mandag var vi klare for ny sightseeing. Denne gang til fots i Lumpini Park. Det ryktes at det skal være svære firfisler - i 2 meters størrelse - som rusler rundt i parken. Kunne vært interessant å få med seg! Først 2 timer jobb, og så out and about. Og parken? Viste seg fra en eksellent side! Her er noen bilder fra spaserturen vår.

 Lumpini viste seg å være en skikkelig grønn lunge innimellom høyhus og togskinner over og under jorda. Det beste var, at det var utrolig stille der til forskjell fra det kakofoniske bråket som normalt preger hele byen.


 Og firfisler så vi - allerede rett innenfor parkinngangen. Denne klatret så kjekt i et tre. Ikke så lett å se, men den er ca 80 cm lang. Stor nok for meg, sålangt.


 Jeg er alltid fascinert av palmer i en storby :-)


 Lumpini fra ny vinkel


 En liten skjønnas jeg fant langs vannet.


 Supergreen...!


 Gjett om Ian var keen på en fiskestang! Det myldret av disse!


 Her traff vi imidlertid på favoritten av dagen!


En to meters feit og flott water monitor! Og bildet? Det er tatt med et lite point and shoot. Ittno' lang zoom her! Utrolig at jeg klarte å holde kameraet stødig da den plutselig snudde seg mot meg og øynet lunch.,.

Fantastisk flott opplevelse i Lumpini Park! Vi ble ikke direkte avkjølte i sola, så turen gikk videre med det praktiske SkyTrain opplegget til favoritt-iskrembaren min: Swenson.

Det ser ut som om det ikke eksisterer vinduer på togene, men det er enveisglass - hele togsiden er egentlig en lang rekke vinduer - som man ikke ser fra utsiden. Kult!


 Jatakk - en av hver, please...


Ser du dette skiltet noe sted - GÅ INN !!!

Etter en gedigen isdose så behøvdes litt trim. Fra Siam tilbake til leiligheten er det ca 5 km. En spennende spasertur langt små butikker, en rekke gedigne shoppingsentre i både luksus- og middelklassen samt trillevogner på fortauet med grillede krypdyr og andre ukjente vesen... Det vrimler av fake t-skjorter, klokker, vesker og krimskrams. Hever man blikket så får man også se det fantastiske elektriske opplegget her i byen. Enhver elektrikers våte drøm...


Litt å ta fatt i her ja :-)

Til kvelds tok vi taxi til Soi 26 og Indus - en superb indisk restaurant med 5-stjerners service, veldig god mat (anbefales!) og hyggelig selskap i Mogens og Pora. Flott dag!!!


.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar