4. februar 2017

Whistler februar 1/2

Det er blitt februar i fjellheimen, og det synes! Akkurat i tide til ankomsten av besøket vårt så kom snøen. I bøtter og lass! Lørdag våknet vi til dette synet:


34 cm snø over natt, og fantastiske forhold! Opp før fuglene og i heiskø. Dette skal vi IKKE gå glipp av! I tillegg til at forholdene var optimale, så fant vi også en ny løype vi aldri har kjørt før på Blackcomb-fjellet. Er det mulig på alle disse årene? Jepp! En blå, men temmelig bratt løype, inn gjemt bak noen nybegynner grønne innkjørsler. Fantastisk! Mer eller mindre bakken for oss selv, og i pudder. Kan man be om mer? Gear Jammer er navnet - behørig notert, midt i pannen.



Her har vi kjørt noen runder, men snøen er like silkemyk. -14 grader og fjærlett pudder. Og ingen folk i denne løypa, til tross for at det er lørdag og helg. Bevares! Jeg klager ikke... Det gjør heller ikke besøket. Her er vi i farta, hele gjengen.


 Bodil


 Henriette og Jan Willem



Og Ian og jeg, med glis i motlys og sooool i Blackcomb base.


Snakker meg om å være heldig med timing. Dette er den absolutt beste uka vi har hatt værmessig siden vi ankom forrige måned. Sol fra strålende blå himmel, fra -18 til -8 grader, fjærlett puddersnø og påfyll så det holdt for gamle legger...



Girlpower! Her er vi på toppen av 7th Heaven klare for nok en dag i solskinnet.



Utsikten er det svært lite å si på. Ganske spesielt med bomullsskyer i lav høyde med Whistler-fjellet som bakgrunn. Her står vi i sola på Blackcomb, og jeg kan ikke forstå hvorfor Blackcomb kalles "the dark side". Det er jo på dette fjellet vi har sola. Hele dagen! (..og svært få transportstrekk, noe som er herrrrrrlig for oss på snowboard).
 


Ian må jobbe, selv i ferieuka han har tatt seg, så jeg tar fam. Achteberg/Helgeland/Korth med til Crystal-området og favoritten Ridge Runner. Ja - det er like kaldt som det ser ut. -14 idag. Frisk, norsk(ish) ungdom!



Lunch på Crystal hut i strålende solskinn. Fornøyde og mette fjes. Vi fikk til og med bordplass i lille hytta på toppen av fjellet. Ikke alltid like lett...




En svært fornøyd Henriette



Jan Willem halvveis ned Ridge Runner. Gliser du mer nå går det helt rundt ;-)



Bilder sier mer enn tusen ord. Dette er toppen av Solar Coaster en tidlig morgen. Dette været holdt seg hele uka, kun avbrutt av mer snø fra oven. Himmelsk! Og heldig valgt besøksuke.



Tiddelibom og hytte-meg-tur! :-)



Utsikten fra Crystal-heisen


And the winner of the Olympic Gold Medal 2017 is.... BODIL!



Og det måtte vi ta en skål på! Trøtte bein, bobler utenpå og inni, og Henriette som servitør og kokk denne kvelden. Det bler'kje bedre enn dette!

Takk for besøket Bodil, Jan Willem og Henriette. Kom svært gjerne igjen!

11. februar kommer altfor fort, og det er tid for avreise. Gjestene reiser hjem, og Ian og jeg? Vi havner på flyet til Kuala Lumpur! Life works in mysterious ways, og med improviserte sommerklær i kofferten tar vi ut på nok et døgns reise. 07:00 sharp lørdag morgen går ferden vestover for å komme østover, og....

JEG HAR FOR FØRSTE GANG FULLFØRT Å REISE JORDEN RUNDT!!!


Kuala Lumpur, Malaysia
(Bildet helt ærlig stjålet fra det store internettet. Jeg må jo komme dit selv først... :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar