25. februar 2017

Whistler februar 2/2

Igjen aldeles svingstang i jetlag'en havnet vi i Whistler etter 13 timers flytur fra Hong Kong. Home sweet home og gode seng, og minusgrader utenfor igjen... Vel forberedt på å tilbringe de siste drøye 3 ukene her borte før planlagt hjemreise så fikk vi en aldri så liten kalddusj, riktignok en positiv sådan i økonomisk perspektiv. Det ser nemlig ut for at oljebransjen begynner å rasle med sablene igjen etter 1,5 år med temmelig magre investeringsbudsjetter. Kunde hjemme i Stavanger krever Ian, helst igår. Og når kunden roper, ja da hopper vi. Ombooking av returbilletter med KLM, og vips så har vi hjemreise 23.2 istedenfor 15.3, tre uker for tidlig. Dette blir hektisk, for det står en del på planen å gjøre her borte... Hell i uhell, det er ikke meldt ny puddersnø sålangt værmeldingen rekker. Vi krysser fingrene.



Matbutikken på Marketplace må definitivt besøkes. Vi satte huset ledig i utleiebasen HomeAway fra 24.2 og fikk allerede samme kveld nye leietakere en uke i perioden vi skulle vært her. Kåken er nå utleid hele mars og hele påsken. Nok et hell i uhell, så her er det bare å planlegge. Gutta over her henger som dekorasjon i taket på IGA. Ikke tvil om at man handler på en skiresort! Fantastisk bra utvalg i kjøtt, fisk og grønt. Det blir en overgang å komme tilbake til Rema1000, for å si det sånn. Innkjøp for å dekke basic leietaker needs i boks. Tick!



Fjellet vårt kommer nok også til å bestå til vi kommer tilbake, men jeg må si det er sørgelig å ikke få de siste tre ukene her. Canada begynner å føles riktig så komfortabelt og hjemmekoselig. Som nordmann får man oppholde seg her 6 mndr hvert kalenderår uten noen som helst krav om oppholds- eller arbeidstillatelse. Ifølge våre venner her borte så er imidlertid grensekontrollen temmelig fleksible med akkurat det poenget. Enn så lenge holder 6 måneder for oss, og vi håper å komme tilbake igjen før skiheisene på Blackcomb planlagt stenger, 22.mai i år. Jepp, her er sesongen virkelig lang - november til slutten av mai. Så får vi bare krysse fingrene for at snøen holder i år også.



Den uunngåelige returen - og sola skinner også under de hvite dottene. Herlig :-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar