8. februar 2018

Houston-jobb i Whistler-turen 1/3

I år har vi klart å rote oss til å ikke booke oss selv inn for hele perioden i Whistler. Vi får leietakere midt i ferien, som betyr - at vi måtte finne på noe å gjøre. Smarte(?) som vi var ble det jobb... på Ian. Turen gikk derfor til Houston, her er det alltid nok å henge fingrene i på avdelingskontoret. Derfor gikk mandag ettermiddag og tirsdag med til pakking og flytting av alle personlige saker og ting inn i boden og avlåste skap. Rundt lunch tirsdag pakket vi bilen og dro til Fairmont hotell på flyplassen i Vancouver. Flyet onsdag morgen gikk nemlig 07:00... Fairmont hotell var imidlertid såpass spesielt at det må få et eget innlegg med bilder. Inngangen er nemlig en rulletappetasje opp fra avgangshallen, og på toppen - der var det som å komme hjem til julebelyst Søregate :-)


Stilig glassbru over avgangshallen og inn til hotellresepsjonen



Temmelig grei størrelse på rommet (selv om det "kun" var to Queen beds)



Det kule var imidlertid at det var et "skyvemarkise" mellom sovedelen og baderommet. Her fra badet og innover i stua



Her fra stua og inn mot badet :-)



 Detaljer fra badet



Mer enn greit kontorområde



Og upåklagelig utsikt. Godt var det imidlertid at isoleringen var god, og flyene stoppet å gå sånn ca 23.00 (eller så sovnet begge to som steiner :-)



Og til slutt, kul korridor, men som minnet meg om The Shining, eller - Ondskapens hotell med Jack Nicholson i hovedrollen. Ingen tvillinger på trehjulsykkel dukket opp, heldigvis :-) Onsdag altfor grytidlig morgen går turen til Houston.


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar