27. november 2010

Black Friday og Pink Floyd

Ok - det er litt kaldt, men dette er litt av et vær og en utsikt å våkne til! Palazzo er søsterhotellet til Venetian som vi bor på og har shoppingsenter og spa felles. Ruvende bygning, med fjellene og ørkenen i bakgrunnen. 


Hadde Ian vært helt frisk idag hadde vi leid bil og dradd ut i Mojave ørkenen like utenfor Vegas. Ian er imidlertid fremdeles pjusken, så vi har oss en frokost i Grand Lux Café og pakker ham til sengs igjen. Pink Floyd er det viktigste idag, og vi har billettene klare - 20:00 sharp på MGM Grand!Jeg vandrer meg ut på shopping igjen. Det er Black Friday idag, som jeg ikke kjenner til. Dette er imidlertid den mest hysteriske shoppingdagen i USA med kickstart på julehandelen. Det er salg overalt - enda bedre enn før, og Fashin Show Mall er PROPPET med hysteriske og elleville mennesker. Det er helt utrolig! Jeg blir helt satt ut og setter meg ned på Starbucks for å overvære galskapen. Heilt gale! Jeg har nå bikket over og orker ikke en butikk til (nesten :-) Med Starbucks som selskap tar jeg rusleturen tilbake mot hotellet. Dette orker jeg ikke delta på..


Hva med et aldri så lite fake fossefall? Her er det mye *aahh* og *ooohh* fra kinesiske/japanske og andre turister, og folk står "i kø" for å få tatt et bilde av seg selv ved "fossen". Himmel og hav...
Ian jobber fremdeles med influensaen når jeg returnerer, så det blir litt PC knotting og dill før badekar og stæsj til konserten. MGM Grand Garden Arena rommer hele 17.000 mennesker! DET er ikke lite! Jeg gleder meg syyykt til konserten, og håper for guds skyld at Ian overlever med helsa i behold. Ikke akkurat spennende å gå på konsert med feber i kroppen. Stakkars! Og dette er hans geburtsdagsfeiringstur...

Kvelden og med det - lyset - har senket seg. Vi går på konsert, og tilbakemelding kommer imorgen :-) Her er en av Hotel Paris sine "små" attraksjoner tatt i kveldslys :-)

Eiffeltårnet som tilhører Hotel Paris

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar