23. november 2010

Søndag i Las Vegas

Vi spaserer ned til Fashion Show Mall like nede i gaten. WOW! Her er ikke ett kles- eller skomerke utelatt! Shopping-heaven og skikkelig bra priser pga "dårlig" dollarkurs. Vi klager IKKE! Surrer rundt her i 4-5 timer og bare nyter freden og roen. Her er lite folk pga finanskrisen som ennå preger USA kraftig, og det nyter vi godt av. Salg overalt! På vei tilbake til hotellrommet går vi via shopping-delen på hotellet vårt, Venetian.


Her er vi INNE på hotellkomplekset! St. Marks Place (Markusplassen) i miniatyr, med gondoler og vannveier og det hele. Taket er malt som himmelen og her er det pent vær hele dagen :-)Ganske så naturtro! Og belysningen er helt fantastisk. Som en sen ettermiddag/tidlig kveld i Venezia. Her ligger også flere "ute"restauranter innimellom butikkene. Litt av et kompleks å vandre rundt i innendørs, temperert og uten vind. Herlig!! For ute er det mellom 8-12 grader og sterk vind på dagtid, og rett under 0 på nattestid. Litt kaldere enn beregnet... Middagen blir inntatt på - selvfølgelig - en italiensk restaurant ved kanalene :-)

Ikveld blir det show! Blue Man Group som går i en svær teatersal på hotellet som rommer 1725 mennesker... Lite visste vi da vi bestilte upgrade til rommet at det fulgte med gratisbilletter til showet. Og det var supert!!!


Trøtte som strømper stuper vi i seng i 1-tiden. Jetlag og overdose av inntrykk. Nok å gjøre i Vegas ja!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar