28. november 2010

Lørdag og hjemtur

KONSERTEN VAR KNALLBRA DERSOM NOEN ER I TVIL :-) :-) :-)

Den beste konserten jeg har vært på ever! Heller mer et multimediashow enn en ren konsert, men det var bare helt supert!!! Hele salen på ca 17.000 var i ekstase. Aldri vært ute for sånn før - ei bondetuppa fra Tau-landet... The Wall ble bygget under konserten - og rasert i slutten av konserten, til bulder og brak. Snakker meg om at Roger Waters går av med pensjon med stil !!!

Siste morgenen, og vi avslutter Las Vegas med en grandiosa frokost som varer helt til middag... Amerikanerne kan virkelig buffet-frokost... så nå er det hjem og rett på spinningsykkel og treningssenter. Utrolig mye god mat her! Over alt!Alt sklir glatt, både shuttle bus og fly fra Vegas. Sitter nå i Chicago og venter - 5 timer til neste fly. Turen har vært en stor suksess fra ende til annen. (sett bort fra Ian sin influensa..)

Konklusjoner:

  • Jeg spillet ikke for en eneste dollar, og dro ikke i en eneste enarmet banditt. Folk må jo være syke i hodet sitt som sitter oppe hele nettene og gambler.
  • Shopping var heaven ++, noe jeg ikke hadde forventet
  • Kvaliteten på hotellene, attraksjonene og butikkene var skyhøyt over forventet. Trodde det skulle være mer tacky og slurvete. Definitivt ikke!
  • Det enkleste i verden var å få tak i prostituerte her! Mange titalls ble tilbudt enhvermann som gikk på gata. Troen på at amerikanerne er puritanske gjelder tydeligvis ikke i Vegas.
  • Om jeg vil tilbake? JA! Og med oppsparte midler. Her fyker kronasjen fort.

"The World is a book, and those who do not travel read only a page..."

-Marianne-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar