25. november 2010

Onsdag og bryllup!

Gjett hva vi gjør idag?? Vi GÅR! Bombe! hehe... Tenkte vi skulle ta oss en tur til en pantelåner downtown. I disse pengekrise-tider så er det sikkert litt å se på hos pantelånerne. Vi skipper frokost(køen) og hopper på bussen istedenfor. Det er en Denny's på vei mot sentrum, så vi hopper av der og blir servert årets mest gedigne frokost! Hva jeg ikke vet er at frokosten har inkludert en dessert!! Dette er USA for sure! My god!

Her er den "lette" desserten som følger frokostens egg&bacon&pølser&eggerøre tallerken. Er det rart folk er svære i USA?!?


Vi bestemmer oss for å spasere de siste kilometrene ned til sentrum. Og her kommer vi forbi skiltet som jeg så forrige dagen. Vi ender opp med å passere alle de tacky bryllups-chapel's som ligger i Las Vegas. De vi bare leser om eller ser på TV og rister på hodet av. Det er virkelig mer shabby enn jeg trodde i virkeligheten. Hva med favoritt-skiltet mitt:


Interessert i drive-in bryllup? Her er virkelig stedet! :-) Eller hva med dette?


 Joan Collins og Michael Jordan giftet seg her, må vite... Og Jon Bon Jovi fant vi like nede i gaten. Det ser virkelig nedslitt ut. Ian har noen flere bilder av meg utenfor disse små "kapellene". De kommer på bilde-web'en vår etterhvert... Elvis tema for bryllup? Anyone?


NEI - vi har ikke giftet oss! HAHA :-) Dersom noen i det hele tatt skulle være i tvil! MEN, vi fant pantelånere på rekke og rad. Med masse gull og glitter og stas. Problemet er imidlertid - hva er ekte og/eller ei? Fullt av folk inne som var på jakt etter en bargain. Vi kjøpte ingenting...

På vei tilbake gikk vi imidlertid innom shoppinggaten til hotellet Wynn som ligger like nedenfor vårt hotell. Her fikk jeg meg to nydelige julepresanger. I stoff ;-) Shoppingmulighetene her er SINNSYKE! Jeg har aldri vært et sted med så mange merkebutikker tett i tett i tett. Ikke snakk om én Chanel, Gucci, Loboutin, YSL eller Louis Vuitton - men MANGE. Ååååhhh... her er det kjekt å vindusshoppe :-)

Kvelden drar vi på Tao for middag (asiatisk restaurant også på hotellet). WOW! Årets beste peking duck etterfulgt av en sjokoladefondant med kokos-iskrem to die for! *sukk* Heldigvis går Phantom of the Opera også på ett av teaterne på hotellet - et spesialbygget teater kun for denne forestillingen (som startet i 2006, 20 år etter originalen i London).


Var den bra? Den var UTROLIG bra!!! Teateret selv og ikke minst kostymene var fullstendig fantastiske! I forhold til London-oppsetningen så var den enda bedre! På 20 år har det skjedd litt på rekvisitt- og spesialeffektsiden for teater også. Kan så absolutt anbefales!!! For en kveld!!! Tidlig i sengs idag også. Ikke noe party party. Altfor trøtte og mettet med inntrykk. Goa nåttå :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar