13. februar 2019

Whistler uke 3

Vi har etterhvert funnet oss til rette og landet i huset. Det tar alltid et par uker før det blir hverdag her borte. Eller, hverdag og hverdag, ihvertfall til vi er kommet helt i orden og ting og stæsj på plass der det skal være. Denne uka stod juicing på programmet. Et anfall av å være litt sunn før vi drar til Houston i februar der Ian skal jobbe 10 dager. Hotell Indigo bestilt, så jeg kan slappe av. 100 meter til Galleria er noe jeg kan like.

Tirsdag denne uka så begynte det å dumpe snø. Noe så aldeles voldsomt. Det snødde faktisk såpass at jeg la treningen på hylla for å lade opp til pudderheaven onsdag. Men da tirsdagskvelden kom kunne vi ikke dy oss, så i 21:00-tiden på kvelden kledde vi på oss for å renne ned løypa under Wizard-heisen. Bare fordi. Herlig? JA!
 

Brettet klar for sin aller første tur på natta!


I bunn av Wizard run, etter en fantastisk puddertur ned!



Fornøyde? Gjett!



Det gikk jo ingen heis utpå kvelden der, så planen var bussen hjem. Den stoppet imidlertid nederst i bakken, for mye snø og for glatt til at den kom opp. Brøytebilene hadde en svært hektisk kveld, for veiene snødde igjen like etter brøytebilen hadde brøytet. Så de som gikk på bakken... var oss.



Likevel svæææært lykkelige da vi kom hjem! :-)


Onsdagen ble som forventet en skikkelig drømmedag! 25 cm ny lett pudder og blå himmel. Kan det bli bedre? Vi tok gondolen til topps og rant favorittløypa vår til bunns, i pudder hele veien ned. Du verden så deilig! Vi hadde oss også en rundt bort til Crystal-området og fikk kjørt RidgeRunner helt hjem. Fantastisk! Og det beste var at kneet holdt. I høydemeter kan onsdagen sammenliknes med 8 turer i Røldal, fra toppen og helt til bunn. Dette lover godt for aktiviteter framover. Skal være litt forsiktig da, for kneet er langt fra 100% - men, det holder så lenge jeg er forsiktig, og det er godt nok for meg i år.


Tiiidlig morgen før sola har kommet ned i bakken - her ut fra  huset.



På toppen av favorittløypa GearJammer.



Heldigvis ligger den i skyggen på formiddagene så vi kan nyte puddersnøen leeeeenge :-)



For slik var dagen egentlig...



POSTKORT - say no more...



Og så er vi veldig fornøyde med at det kom gondolheis i bakken vår. Nå kan vi transporteres halvveis eller helt opp til toppen uten å måtte sitte i stolheis. Det er spesielt supert om våren, når det ofte regner nederst i systemet, mens det snør deilig pudder på toppen. Da kan vi komme oss opp tørre!



Dagen ble avsluttet i boblebadet. Det var deilig det, for trøtte bein og et kunstig kne...

Torsdagen ble naturlig nok en restitusjonsdag, om jeg ville eller ei. Sola skinner, så det blir en tur ned til landsbyen for å handle og ta en tur på posten. Vi har kjøpt oss ny fuglemater, for her er det småfugl og blue jays så det holder. Har allerede hatt en av småfuglene inne i stua, så sultne er de. Det strikkes og strikkes, og påskegenseren er ferdig. Klar til vi kommer hjem :-)



Påskeguuuul Marius-genser :-)


Helgen ble også restitusjon. Det er ikke kommet mer snø, og den som falt begynner å bli nokså hard. Ikke det beste underlaget. Istedenfor blir det øvelser og yoga på matta, noen rusleturer i byen og Neflix-serien Punisher på TV. Ian jobber litt, og det sløves. En deilig uke!


.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar