5. august 2011

Greensburg, Kansas via Tulsa til Dallas, Oklahoma

Her kommer 2 dager i ett... Fra Greensburg er det kort vei (4,5 timer) til Tulsa, Oklahoma hvor vi imorgen skal ha nok et møte. Litt business er det innimellom :-) Turen til Tulsa går på skinner, og vi finner oss et Marriott hotell igjen for natten. Vi tar turen (igjen) til Outback Steakhouse, min absolutte favoritt restaurant-kjede i USA!! Jeg har prøvd Outback i Texas, California og Oklahoma. Alle er like bra! Og JA - det blir altfor mye mat her borte...

Ingen foto-tur idag, kun surrer rundt i Tulsa og kikker oss rundt. Finner kontorene til advokaten og tar en tidlig kveld. Imorgen, mandag, er en viktig dag.

Mandag formiddag, og vi har et bra møte med potensiell advokat. Etter møtet setter vi kursen mot Dallas, Texas. Houston er målet, men sålangt kommer vi ikke idag. Igjen har vi en ca 5 timers kjøretur. Og Dallas er ... imponerende! En massiv vegg av svære bygninger reiser seg på flaten innover mot byen. WOW! Det sies at alt er stort i Texas, og det stemmer jammen!

Her er 2 bilder av et Dallas veikryss...Kjører man feil her er man virkelig ... ute å kjøre! Største utfordring jeg har hatt på turen er imidlertid en 7-filers vei ut fra San Francisco. Klarte jeg den, ja da klarer jeg det meste... Men dette er virkelig imponerende. Hva med et par av disse "fly-over's" rundt teateret og Løkkeveien kaoset i Stavanger? For ikke å snakke om Tjensvoll-krysset... :-)

Havner på det minst luksuriøse motellet på turen ca 1 time utenfor Dallas. Vi feilberegner litt og havner i et strøk uten særlig sivilisasjon. Vi tar det vi finner, og det er noe rufsete. MEN - når det er sagt, så har dette motellet det beste aircon-anlegget vi har vært ute for! Det er 45 grader utenfor på kveldstid (!!)... I løpet av natta får vi hotellrommet ned i 15 grader. Og FRYSER!! HAHA... hadde aldri trodd det skulle skje i denne tropevarmen :-)

Sover godt, gjør vi - men det er utrivelig kaldt å stå opp om morgenen....

.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar