15. oktober 2014

Whistler, Canada Dag 1-3

De siste dagene i Anchorage ble jobb og jobb og god mat på restaurant. Ikke bare ferie med andre ord. Men - jeg fikk ferdigskrevet oppgaven min på Nordisk Fordypning studiet, og innboksen min er fremdeles oversiktelig. Det er da noe.

Lørdag 11. oktober ble det opp tidlig for å komme seg til flyplassen. Anchorage airport er ikke akkurat verdens navle, men det gikk kjapt å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen til en forandring. USA er kriminell når det gjelder effektiv sikkerhetssjekk. Tålmodighetsprøve 1A... For å komme til Vancouver som er vårt neste mål - 1 ukes ferie i kåken i Whistler - så må vi fly via Seatlle (!). Det viser seg å bli en heller behagelig opplevelse - oppgradert til business class som vi plutselig blir på begge billigfly-flight'ene våre. Slikt kan man like! Ankom derfor Vancouver med stil hvor  Pacific Coach Lines stod klare med sin dør-til-dør service fra flyplassen til like utenfor huset vårt. DET er deilig det!

Høsten er kommet til Whistler, og med den regnet. Søndag og mandag blir derfor tilbragt i jobbmodus kun avbrutt av noen turer ned til Whistler Village for a) Shopping. Det er "Turkey-Sale" her borte ifm den kanadiske Thanksgiving, med utendørs marked og gode priser. Tror snart ikke jeg har et plagg eller et par fritidssko kjøpt i Norge... Og b) - mer god mat. Her fra "The Old Spaghetti Company" - beste baby back ribs i byen:

Trivelig sted - hyggelig atmosfære - lite folk, mot normalt stappfullt...

Og tirsdag - idag - kom SOLA! Yesss! Så idag blir det sykkeltur! Måtte ta et par bilder av høsten rundt huset her. Helt herlige farger!

Inngangspartiet

Trærne tvers over gata :-)

Sykkelturen gikk ned til Lost Lake og ut i mountain bike løypene. Det var heller vått, med store pytter og sleipe røtter og steiner overalt, men det var herlig å komme seg ut! Fant etterhvert ut at det å sykle i skråningene var mye bedre enn å sykle kupert på flatene, for der var det mindre vann - rett og slett lite vann! Syklet til vi så mannen med ljåen, så syklet vi litt til. Kjapp handlerunde av mat, før vi tråkket oss opp bakkene og tilbake hjem. Vel tilbake var jeg helt kake og hoppet i hot-tub'en. Aldri har vel boblende vann føltes så godt - både utenpå kroppen og i glasset. SKÅL - sykkeltur i Whistler skuffer ikke! (Og - den nyinnkjøpte, vanntette sykkelbuksa var et kupp! :-)

 Høst i bedet

 Disse blomstrer ennå - søte :-)

 Starter med ei av de lette løypene ja - her er Ian i godt sig innover White Traverse.
FLOTT DAG!!!

Belønning!

.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar