8. mars 2011

Åååhhh for en dag 3

Opp tidlig, og tre av oss i bakken kl. 9. Ian har ærend i "byen", mens vi andre kaster oss i bakkene. Det er fremdeles strålende blå himmel, sol og pudderkvaster som roper etter besøk i 7th Heaven :-)


Vi tar turen direkte bort for å ta en tur i 7th, men blir der noen runder etter å ha oppdaget at det a) enten har snødd her borte i anlegget eller b) har blåst..?!? Det ligger ihvertfall masse pudder mellom trærne der vi var igår! Gjett om dette er herlig da! Og uten andre mennesker!!! Nærmere himmelen kommer man ikke!

Vi tester også ut Blue Line etterhvert - en lang, bratt og veldig flott preparert løype lenger vest i anlegget. Denne ender opp i Glacier Creek Restaurant, midt mellom løyper og stolheiser. Her serveres nyyyydelige crêpes med banan og nutella :-)))


Her er utsikten fra Glacier Creek mot Blue line og Jersey Cream. Det er også godt å se at fjellet er for alle, også dem som ikke ser ;-) Vi tar oss opp Jersey og drar over til 7th en gang til før vi møter Ian over lunch. Her venter vi under Peak To Peak gondola.


Vi drar bortover mot 7th igjen og har oss noen turer der og på ny tar Blue Line ned fra toppen med Ian. Fremdeles nydelig preparert og med uberørt pudder langs kantene. Kan det være mulig å ha alt dette nesten helt for seg selv? De fleste holder seg til oppmerkede løyper. Takk og lov for dem!!! :-)

Det blir en flott og laaaang dag for oss i bakkene idag. Lårene skriker etter pause på vei ned, men alle holder ut og parkerer fornøyde foran leiligheten i 3:30 tiden. Sola vedvarer, selv om det kommer litt lett snøfall innimellom. Det er meldt om snøvær alle 3 kommende dager, så dette er muligens siste dagen på en stund med blå himmel. Og dagen er blitt satt pris på, det er musklene bevis på...


En siste pust før vi drar "hjem" :-)

Etter besøk på buttikken igår har vi det vi trenger til indisk, hjemmelaget middag ikveld. Ingen bytur, bare slappe-av-'ings og pleiing av kropp ;-) WhistlerBlackcomb skuffer ikke !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar