13. mars 2011

Siste dag i den Canadiske fjellheimen...

Og gjett hva..?? Pudder! For en bombe :-) 26 cm overnatt, og ny dag med himmelsk overflate. Alle 4 opp og ut i heisen kl. 9:30. Alpine områdene øverst åpner ikke idag pga kombinasjonen mye snø og null sikt for skredsikring (= "bombing" av fjellskråninger). Det resulterer i masse kø i heisene som er åpne, men hva gjør vel det når snøen er som fløyel :-)

Det ble en dag for lek i Solar Coaster og en tur til Crystal for å få Ridge Runner en siste gang. Masse renning i egenproduserte treløyper idag. Her er det massevis av pudder - kun for oss. Bildene taler vel for seg selv...

Ian i svevet...

Pål flying high...!!

Mamsen inn for landing :-)

Trude shred some powder :-))

Vi renner til Solar Coaster stenger for dagen og får oss en siste tur opp. Sikten er bra, og sola titter frem til slutt idag. Vi har funnet oss en løype hvor det av en eller annen årsak er veldig lite mennesker, og her har vi lekt store deler av dagen. Også siste turen går inn mellom trærne nedover bakkene. Ungene elsker treløypene, og her er siste glimt av Pål og Trude før vi tar Wizard Express nedover for dagen. Tett tett tett tåke nederst, så downloading var et fornuftig valg :-)


Kvelden idag er ikke planlagt ennå. Ungene er trøtte som strømper, mens vi to andre ennå har pittelitt energi. Kanskje det blir en restaurant-tur, eller kanskje det blir en pølse i hånden - hvem vet :-) Det har vært en fantastisk flott tur, og vi har hatt både sol og strålende himmel i tillegg til pudder hver eneste dag - noen dager vel mye :-)) Nå er det på med kaffien, fram med kald brus og beina høyt før vi bestemmer oss for hvordan vi skal tilbringe siste kvelden :-)

1 kommentar:

  1. Looks like Winter fun is still alive and well there too. Fun shots.

    SvarSlett