11. mars 2011

Dag 6 - I pudderets favn, amen!

Hvordan det var idag? Sånn ca. bøttevis med pudder var det idag!!! :-)  Her et lite glimt av Crystal Chair heisen som vi stod og ventet på...


Ca 20 cm pudder overnatt, og vi var i heisen 8:15 - lyyynklare for angrep! Her skal intet pudder gå familien forbi! Hadde to fantastisk flotte turer i pristine pudderløyper like under Solar Coaster heisen for å starte dagen. Snakker meg om å flyte på toppen av snøen! Magisk! Etterpå bestemte vi oss for å kjøre ned til Crystal Chair som ikke var åpnet ennå - den stod på "pending" - for å gamble på at den åpnet i ikke altfor fjern fremtid.

Ventetiden på 30 minutter var vel verd belønningen: En Ridge Runner løype som kun et par mennesker før oss hadde vært ned!!! Som bildet over her viser - det snødde tett i tett, men det var overraskende god sikt snøværet til tross! Ridge Runner var - og er - Blackcomb i et nøtteskall. Unbelievable! Vi hadde oss et par turer her i denne laaange løypa. Kan ikke beskrives :-)


Her er brettene våre etter ca 15 min venting i snøen ved Crystal... Happy boards and boarders! :-) Tok en pause på Glacier Creek for hamburger og crêpes før vi tok turen opp Glacier heisen for første gang denne ferien. Blue Line igjen var fan-tas-tisk! Tåkete første halvdel, men så stakk sola(!) fram og viste oss all  pudderen som bare lå og ventet. Wow for en dag og for en snø!!

Ungene ble noe trøtte etterhvert så vi tok Jersey Cream opp til topp og koste oss mellom trærne ned til Wizard heisen. Nok en flyt-tur på magisk snøteppe! Trøtte i beina som vi var, og med nederste del av bakkene tråe og våte pga varmere vær så tok vi heisen ned siste delen. Bliss....
Fire happy faces etter 6,5 time close to heaven :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar