9. mars 2011

Gu'bedre for ein sleden gjeng dag 4...

Vi starter dagen med tidlig shopping... Ian får seg nye snowboardsko, og ungene får seg et par timer frokost-PC... :-) Det er kommet et par cm nysnø overnatt, og det småsnør fremdeles i 10:30 tiden når vi kommer oss i skiheisen. Føret er imidlertid upåklagelig!!

Det er av og på sol og tett tett tåke, så vi holder oss i kjent terreng. Tar ungene med bort på Crystal Hut for sein lunch og "standard-vafler" med krem, jordbær og blåbær ;-) Vi er over hele anlegget idag, fra Ridge Runner i vest til 7th i øst. Ser av og til ikke en pipp pga tåka og snøvær, men nyyyyter føret. Det er helt himmelsk! Hvem trenger vel å se?!? :-)


Her kommer Trude ut fra trærne i 7th området. Ungene har funnet sin definitive favoritt - treløypene!  Her er alltid uberørt pudder å finne, nye ruter og teste og nye trær å unngå ;-) Vi renner kontinuerlig frem til kl. 16:00 og får akkurat siste heisen opp 7th før den stenger for dagen. Derfra er det en laaaang og herlig tur nedover ca. 600 høydemeter før vi ender opp nederst i baseområdet.

Planen er å ta ungene med til restauranten The Keg og "verdens beste biff", men de er for trøtte til å gidde å bevege seg utenfor leilighetsdøra. HAHA..!!!! ....sa vi, og innser at vi har kjørt dem i senk på snowboard. Gamlingene er fremdeles eldst...!!! :-)))


Istedenfor biff blir det kyllingmiddag i "heimen" og en kort kveld foran PC'en - som vi alle 4 har med oss... Gratis Wi-Fi i hele leilighetskomplekset gjør at Ludo'en og Yatzy'en fra hytta (som ikke har trådløst nett) er byttet ut med mer moderne underholdningsmidler. Det går i "Big Bang Theory", nedlastede filmer og Sims spill. Tror ikke noen protesterer på å holde kroppen i ro denne kvelden... Med andre ord en ny flott dag i Whistler!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar