9. mars 2011

POWDER HEAVEN dag 5 !!!

Så har det skjedd igjen. 25-30 cm lett-som-fjær-pudder overnatt og HIMMELSKE forhold i hele fjellheimen! Vi dingler med beina i stolheisen 9:15 og flyter i tørr puddersnø nedover høyde-hundremeter etter høyde-hundremeter. 7th området er stengt pga vind, men resten åpner etterhvert og vi får en usedvanlig fantastisk dag i bakken!

Hvor heldige går det an å være? Dette er tredje turen til Whistler, og vi havner alltid borti mega-pudder-forhold og nedfart etter nedfart med uberørt snø! Hvordan blir det ikke i 7th imorgen når hele dette området åpnes?!? Åååhhh... Her må det pustes dypt og inderlig :-)

Det ble tatt ETT bilde idag - og det er av Ian (nedenfor) i baseområdet før vi starter imorges. Det er altfor fantastisk til å stoppe å ta bilder. Sikten varierer også veldig, men det er ikke flatt lys - så det er bare å kjøre på! Trude imponerer stort i pudderbakkene og Pål er konge på sitt nye, mykere brett.Wow for en dag!!! Avsluttes med tur til Whistler Village, en liten butikkrunde for så å kulminere i verdens beste biff med blåmuggost på The Keg. Ingen over - ingen ved siden! *sukk* "Livet er ikke det verste man har, og om litt... er kaffi'en klar" :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar