7. mars 2011

Yess - tilbake i Whistler !!!

Etter en laaang flytur via Amsterdam landet vi i Vancouver - i regn, igjen! Hurra, sa jeg - og visste at dette faller som herlig, tørr pudder i fjellet! Akkurat slik vi ønsket det! Bussturen fra Vancouver til Whistler ble imidlertid en annen historie. Det var såpeføre, masse nysnø og +1 grad. Kø i alle retninger, og bussen vår skled da den stod i ro!! Nummeret før vi havnet i grøfta. La oss si det slik, vi våknet!...Vel fremme på Glacier Lodge var imidlertid vær og føreforhold upåklagelige! Vi besvimte imidlertid i seng...


Første halvdel av første dagen gikk med til shopping. Pål kjøpte seg nytt, mykere brett - perfekt! - og Trude fikk seg at par skikkelige, egne snowboardstøvler. Da var vi klare for action! Vi renner kun i hovedområdet idag, for vi er ikke i bakken før kl. 12:30. Ganske greit for meg og min ikke-velfungerende kropp for dagen... Her er imidlertid 2 veldig lykkelige unger :-)

Det blir en utrolig tidlig seng ikveld. Når klokken er slagen 19:30 sover igrunnen alle 4. Utkjørt etter lang tur og noen få, men intense timer i bakken. God start!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar