11. mars 2011

De gamle er eldst - dag 7 :-)

Tjohei hvor det går i Whistler :-) Opp og hopp, men der var det bare trøtte kropper å se! Mor er sprekest - uten tvil!! :-)) Trude og Pål bestemmer seg for å være hjemme i leiligheten idag mens jeg klarer å dra Ian med meg ut, i håp om at 7th åpner pudderheaven for oss. Ikke så verst sene - er i heisen kl. 10:00. Og hva skjer? Jo, 7th åpner når vi kommer opp Solar Coaster. Flaks? Total beregning ;-)

Og her er det pudder! Over 30 cm har ligget og godgjort seg i et par dager, og Cloud 9 er et fantastisk bra valg! Pudder i løypene og pudder mellom trærne. Og folk? Nesten ingen de to første turene vi har. Her er to fornøyde 7th-fjes:
Som bildene viser er det ikke sol og strålende blå himmel, men det magiske føret veier opp for alt vi ikke kan se :-) Etter noen turer i pudderet tar vi en velfortjent pause i Horstman Hut på 2.200 moh. Varm epleterte med krem kan godt nytes nå...!


Etter pausen går turen over til Blue Line i håp om at det finnes mer pudder over kanten. Og jammen finner vi ikke strekk etter strekk med nydelig snø også her. Ualminnelig heldige med valg av løyper idag! Blue Line er lang, og vi bestemmer oss for å ta en tidlig stopp på dagen. Ungene er hjemme, og vi har en siste dag imorgen som er lovet med mer pudder. Lurt å spare legger og lår til siste innsats i Blackcomb fjellet. Whistler har vi ENNÅ IKKE prøvd :-)))

På vei ned Solar Coaster pudderet mellom trærne begynner sikten virkelig å bli dårlig. Ingen andre mennesker enn oss gjør denne løypa akkurat nå. Jeg kan igrunnen forstå hvorfor, dersom behovet er å SE hva man gjør :-)


Skikkelig trøtte i beina etter kun 3 timer i trekket slapper vi av litt med ungene i leiligheten. Planen er å ta turen ned til byen senere idag og kikke litt rundt nå når vi ikke er så trøtte. Så får jeg se hvor lang tid jeg må bruke for å få dem ut dørene.... :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar