7. mars 2011

Dag 2 - Good morning sunshine!

Et par små cm pudder overnatt i tillegg til 17 cm forrige natt og upåklagelig vær! Vi våkner alle før kl.  6... og har en fredelig og unormalt våken frokost. Jetlag har sine fordeler - den veien :-) Vi er i skitrekket lynklare 8:15! Ikke så rart, for dagen er nyyydelig!


Turen går direkte over til 7th Heaven, og her er Pål og Trude helt ute på kanten av Blue Line. En flott utsikt! Vi tar oss noe å drikke før vi begynner å boltre oss i 7th området. Her har Pål fått filmkamera på hjelmen, så nå blir vi foreviget in action også. Ikke noe skal gå udokumentert forbi :-))


Utsikten fra toppen av 7th igjen og mot Whistler mountain. Denne turen blir det et mål å komme oss over dit! :-) Innimellom trærne er det herlig puddersnø, ca 20 cm. Og vi finner uberørte områder overalt. Det er nesten ikke folk i anlegget ennå, til tross for at det er søndag! Snakker meg om å føle at man har fjellet for seg selv...

Vi tar sen lunch på Rendezvous etter flere timer i 7th. På vei nedover stopper vi for fotoshoot i tillegg til filming. Her er begge ungene i svevet, frem fra trærne :-)Trøtte i beina blir det tilbake i leiligheten i 2:30 tiden. Dusj og drikke er himmelsk etter lang dag i bakken. Vi slapper av et par timer og tar en rusletur ned i Whistler sentrum for å handle matvarer, hansker og nye bindinger til Pål. Herlig dag i Whistler! :-)

2 kommentarer:

  1. Heh! Interesting contrast in the last image between the colored jacket and the monochromatic background.

    Dragos

    SvarSlett
  2. The result of a colorful son and a rather dull weather day in the mountains :-)

    SvarSlett