23. februar 2015

Lost Lake er nå offisielt åpnet - av oss!

Jentene reiste imorges, men tok heldigvis ikke sola med seg. Trøtt i beina etter fun-parken igår var det på tide å sjekke om ryktene var sanne - at 90% av Lost Lake sykkelstiene var bare for snø. Det så nemlig ikke slik ut for halvannen uke siden. Masse sol, 5 grader, men godt og varmt sykkeltøy en time senere:


Dette ser lovende ut! Like nedi bakken for huset ligger Fairmont Golf Club og golfbanen. Litt snø er å spore, og kjemisk fritt for golfere... Javel, men ikke så mye snø at det skremmer oss fra å prøve. Og nysgjerrigheten betalte seg selv ten times over. Dette møtte oss i området rundt Lost Lake - helt bare og tørre sykkelruter. Yeyyhh..!!


Vi traff mange i løypene som var ute og syklet for første gang denne sesongen. Skikkelig gøy! Så nå blir det snowboard til frokost og sykkel til middag! Happy? Happy! Spesielt da jeg fikk høre at jentene var kommet seg vel på flyet og var på vei hjem igjen over den store pytten. (Så er spørsmålet om de kommer seg opp på skolen imorgen...det er jo en helt annen sak).


Veldig fornøyd! :o)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar