14. februar 2015

Så var freden over :-)

Endelig vinterferie og Trude og Marlen kom omsider til Whistler. Det har de ventet lenge på! Lang flyreise via London til Vancouver + bussreise på 2,5 time er ikke akkurat "en liten svipp". Men, de ordnet seg og fant fram helt til døra. Stuptrøtte, men fornøyde. Med to dobbeltdyner i senga besvimte jentene i seng. Og gikk glipp av et par fantastiske, trestemte ulvehyl utenfor. En enormt spesiell lyd som ikke kan ha vært noe annet enn tre ulver (her går ikke en eneste hund løs uten bånd).

Fredag 13 ble mot alle odds en fin dag. Først tur ned til landsbyen for å kjøpe nye snowboardbindinger til Trude i regnet og introdusere jentene til Whistler-shopping OG konverteringsfaktoren fra kanadiske dollar til norske kroner. Det er IKKE så billig som dere tror!! :o) Her har Trude omsider funnet seg det hun vil ha.


Til tross for regnet nede i landsbyen så må vi til fjells. En liten sightseeing først for å klarere hvor KFC, McDonalds og supermarkedene er og så rett hjem for å skifte. Idag gikk det i GoreTex all over. Ikke særlig turistvennlig vær!


Men - ut på tur, aldri sur! Her er vi i første stolheisen nede i det grønne lavlandet. Tåke var det også, og tvilen var nokså stor om at det i det hele tatt var sikt på toppene. Det var det, vi kom oss over tåkeheimen, og holdt oss under skylaget. Dessverre begynte det å dryppe på toppene også, så etter noen gode turer ble det pitstop på Crystal Hut.


Noooe slitne, og fulle i jetlag var det på tide å vende nesa hjemover. Føret var faktisk jammen så godt, med norsk påskesnø og gode myke bakker for oss på brett. Vi ble likevel anbefalt å ta gondolen den siste bakken ned, for nå må det spares på all snøen det kan spares på i lavlandet. Vel hjemme var det godt å få av alt det våte tøyet og ... putte seg i et vått boblebad. Herlig for trøtte bein og hoder.'


Det blir nok en ganske så avslappende kveld ikveld. Det får bli thai-biff i heimen, tenker jeg. Det er meldt ca 10 cm nysnø til imorgen med påfølgende 3 dager med sol, så her er det bare å ligge på lading. Det kom værskifte akkurat i tide til jentene ankom, ser det ut for. Fin dag!

.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar