11. februar 2015

Sykkeltur!

Oppholdsvær og nokså tørre veier, påskeføre i fjellet og temmelig grei temperatur. Hva man gjør da? Drar på sykkeltur! Ian hadde service på syklene her en ettermiddag i regnet, og idag passet det å ta dem ut på årets første trilletur. Planen var å sykle de breie sykkelstiene rundt Lost Lake og en tur nedom og rundt Whistler Village. Tur rundt i landsbyen gikk forsåvidt greit, men det var for mye snø på stiene rundt vannet. Ingen folk og trolsk stemning nede på badeplassen.Siden Lost Lake ikke var egnet å sykle rundt så gikk turen videre. Helt flott å sykle på veier og sykkelstier langs veiene, ellers var resten - heldigvis - snødd ned ennå.


Ikke direkte varmt da, så vi var godt påpakket med ull og luer under sykkelhjelmen. Men - we did it! :-)  Avsluttet sykkelturen med sein lunch på Dubh Linn Pub og varm Mulled Wine og Peppermint Chocolate somethingrather til Ian.

Og så syklet vi OPP bakkene igjen... God trim, og restefest på gårsdagens middag til kvelds. Flott dag på hjul istedenfor brett!

Skål :o)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar