4. februar 2015

Roen senker seg

I vissheten om at vi skal være her hele måneden så senker roen seg omsider. Alt er pakket ut fra lagerrommet og er tilbake på sine vante steder, vi har fått skiftet vannet i boblebadet som nå er fresh og ikke boblet i av andre og rødvinen er på plass på benken. Det eneste som mangler nå er mer snø. Lite til å være Whistler. Mer enn nok for oss. Igår var vi ikke på fjellet, men tok turen ned til landsbyen for å kikke litt. Alltid kjekt å gå og snoke i de forskjellige bakgatene for å se om det har dukket opp noe nytt. Fikk ikke tid til å besøke galleriene, men dit tar vi turen imorgen. Må se om Mark Richards, favorittfotografen med den fantastisk flotte printteknikken, har laget noe nytt siden sist. Vi har bla. dette på veggen her i kåken..


Alltid morsomt å komme fra sommer/høst til vinter nede i sentrum. Butikkene som i høstferien solgte sykler og sykkelutstyr, badedrakter og fiskeutstyr har nå skiftet til vinterdrakt og endret sortimentet sitt totalt. Whistler er et velsmurt maskineri som fungerer hele året rundt. Dette året har de (med "de" menes bedriften WhistlerBlackcomb) gått bananas med lyssetting. Vel har det vært en del lys i gatene tidligere, men i år har de overgått seg selv. Her et par-tre av trærne utenfor den ene matbutikken og vinutsalget midt på Town Plaza.


Fargerikt, det skal de ha! Marketplace - den store matbutikken - er nå utforsket og funnet adekvat. Jeg får nemlig kjøpt det meste av thai-ingrediensene jeg trenger til min nye mathobby. Det jeg ikke finner blir jeg nødt for å improvisere. Sålangt har det gått bra.

OG SÅ ER DET MELDT 70cm SNØ I LØPET AV DE NESTE PAR DAGENE !!!

Say no more...

.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar