15. februar 2015

Ser du sola du Ola..!!

Endelig! Sol ute, blonde solstråler inne som vil uuut og nudler til frokost...!? Er det ferie så er det ferie. Knekkebrød og brunost til mor. Noe var bedre før - og nå... ;o) Men, alle fikk i seg både mat og drikke så da var det bare å få på seg stæsjen og komme seg i bakken. Ikke særlig lang kø i Blackcomb Base, men desto lengre på midtstasjonen. Men her var det ingen sure miner.



På vei oppover i heisene ble det registrert temmelig hardt føre. Tydelig det har vært minusgrader i natt og iherdige tråkkemaskiner. All snø var tråkket mer enn skikkelig, og løypene var polerte! Ikke akkurat drømmeføre for snowboard, men når alternativet er regn så klager vi jammen ikke. Sola skinner jo fra blå himmel! Turen gikk først til 7th Heaven, men her var det masse kø så vi bikket over toppen og tok heisene så langt opp som vi kom. På Showcase (som ligger øverst og som er isbre hele året) var det kommet 4 cm nysnø. Det var herlig på toppen av den gamle nysnøen som ennå var myk. Mildværet hadde ikke nådd så høyt opp som vi fryktet. Herlig utsikt og herlig vær. Her er Trude og Ian i bunnen av Showcase T-bar.



Trude kjenner seg nå igjen over hele Blackcomb så jentene får frislipp. Vi møtes til lunch på Crystal Lodge før de stikker til topps av Showcase igjen. Ian og jeg holder oss i de nedre gemakker. Snøen er nemlig herlig påskeføre i nederste bakkene nå når sola har tatt øverste delen av "is"laget. Herlig! På sisteturen treffer vi Trudelutten og Marlen som også begynner å kjenne det i legger og lår. Fine timer i skitrekket idag. Og ettermiddagen ble avsluttet med lydbok, alene her med herlig utsikt. Oh peace and quiet!


Jentene er for trøtte til å være med ned til landsbyen etter middag, så da blir det oss to gamlisene som drar på Valentines crepe delight på Crepe Montagne. Jentene vet ikke hva de går glipp av, hehe... Flott dag i fjellet, og det er meldt like flott vær til imorgen. Jepp!

.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar