2. februar 2015

Whistler - endelig vinterferie!

Etter en hysterisk travel start på året og et januar pakket med jobb (og selvfølgelig mange gode bøker) så var det godt å kunne se fram til en måneds vinterferie i Whistler. Hele februar i fjellheimen, med forhåpentligvis god snø, masse offpiste snowboardkjøring og god mat med gode venner. Like før avreise fikk Pål sin første offshore-tur og Trude bekreftelse på folkehøyskole, så at vi to gamle rømte kåken på Tau gjorde ingenting. Turen ble sine sedvanlige 21 timer fra dør til dør, og da vi ankom Whistler var det ... lite snø! I og for seg var vi klar over det, jeg har jo sjekket weather forecast hver eneste dag de siste par ukene, men det var meldt 10 cm nysnø til søndag. Det var jo bare å krysse fingrene og gå og legge seg. Stuptrøtte...

Søndag våknet vi til dette synet. Huu heiii - og jess! Vi må være landsbyens lucky charms, for over natt hadde det snødd 10 fantastisk flotte puddercentimeter med snø!


Litt sånn der C.S Lewis Narnia-stemning kommer med en gang det faller snø i oppgangen til kåken vår. Og noen var fornøyde! Spesielt han under her, som har sittet med nesa i jobb 12-14 timers dager i en hel måned. Endelig noe annen trening enn ellipsemaskinen i heimen hjemme!


Det fine med søndagen i fjellet var at vi kom oss opp tidlig. Våknet 04:15 fulle i jetlag og bare ventet på at skiheisen skulle åpne 8:15. Vi stod og klorte på startheisen, kan man si... Været var overskyet, men uten flatt lys - og det var NESTEN INGEN ANDRE I HELE ANLEGGET! Solar Express og Crystal Chair med Ridge Runner nesten helt alene i herlig pudder var virkelig aldeles fantastisk. For en start på vinterferien!!!

Må nesten ha et bildebevis på den manglende køen  på Crystal. Dette er nemlig noe helt for seg selv. Hurra! Og vi var der! :o)


Noen timer i skitrekket før turen gikk ned til Whistler sentrum. Fordel og ulempe med egen kåk. Null mat når man ankommer. Matauk på planen - så seng! Her skal jetlag snurres rett vei i en fei! Pudder skal man nemlig ikke kimse av!.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar