28. oktober 2011

Lørdag - avreisedøgn til Perth


Istedenfor å stresse morgenen bestemmer vi oss for å ta en slow start. Pakke ferdig, Ian jobber litt og så blir det årets mega-brunch i restaurant Table8! Alt fra sushi via indonesisk til indisk og kinesisk mat står på menyen. Her kan man virkelig spise i timesvis. Og desserten? 4 kjøledisker fulle. Humm... Godt vi ikke har kjørt dette løpet, kan jeg kun si...

Turen til flyplassen er uspennende, og vi kommer oss i lufta – med Singapore air. Servicen her er upåklagelig! Har flydd Singapore Air hele veien fra Frankfurt, og de kan sine saker! Vi må dessverre fly nordover til Singapore idag og overnatte på flyplassen før vi drar til Perth imorgen. Overnattingen blir en overraskelse! Det viser seg at flyplassen i Singapore har et hotell ”in transit”, for å si det sånn. Her kan man gå like ut fra hotellrommet og inn på tax-free’en som har åpent hele døgnet. I tillegg er her gratis treningsstudio, kino og selvfølgelig alle restaurantene tilgjengelige. Vi får ledig rom 23:30 på kvelden og har dette frem til 08:00 dagen etterpå. Dette er HERLIG! Og rommet var forbausende stort og bra!

Vi får oss ca. 3 timer til shopping og et aldri så lite glass rødvin i tillegg til Starbucks’en før vi køyer. Herlig å reise med stil :-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar