28. oktober 2011

Torsdag - trim foreldre...

Lettere overskyet med SOL! Jepp - da var vi klar! De 23-24 varme gradene er tilbake og vi pakker snippesken og godskoene. Her skal det traskes! Planen er å ta turen gjennom Kings Park og over til botanisk hage som Ian fremdeles ikke har sett. Stor er derfor skuffelsen når vi ser at politiet har sperret av 70% av parken fordi Queen Elizabeth II er her må vite... Hun skal feire dagen sin her i Perth, og samtidig så er det en stor konferanse i byen som hun også skal delta i. Vel - vi tar beina fatt og går den laaaange veien rundt barrikadene. Vi får imidlertid med oss den australske versjonen av baobab treet (som kun vokser her i Kimberley) - under det forkortede navnet Boab.

Og vi får med oss utsikten over downtown Perth:


Vi kommer oss til sentrum og vandrer rundt. Perth sentrum er som sagt veldig trivelig, og Ian finner selvfølgelig Sony shop, electronics shop, photo shop... Det er imidlertid "hans" dag i sentrum, så vi rusler rundt til vi blir sultne. Brunch inntas på en uterestaurant mens vi ser på alle menneskene som vandrar forbi. Det er underholdning med musikk og gjøglere i gatene pga konferansen, og det er alltid noe å se på.

Vi trasker Perth på kryss og tvers til vi har fått med oss mesteparten i gågatene. Vi leter egentlig etter en Kathmandu butikk hvor Ian skal handle litt klær. Den som kommer ut med regnjakke er imidlertid meg :-)  Ian fant en god del også da.. I og med at vi er så godt igang så går vi like greit helt tilbake til leiligheten. En 7 timers gåtur ble resultatet, og en aldeles utrolig deilig dag!

Kvelden ble i leiligheten - med beina høyt! Vi bestilte oss "home delivery pizza" via nettet og slappet av. Dagen imorgen blir også en gå-dag, så her må vi lade opp når vi kan. Ingenting er som sightseeing til fots! Det kan ikke måle seg med noen som helst sightseeing-buss! Trim får vi også - win/win - men nå er det SENGA! :-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar