28. oktober 2011

Søndag - ankomst Perth

Siden vi allerede er innenfor ”avgang utland” så har vi tid til en god frokost før vi tusler oss til flyet som tar av 9:30. Fra Singapore er det 5t 10min til Perth. Det er utrolig herlig å ha en Kindle, merker jeg. Har lest flere bøker nå, men vekten er akkurat den samme. 350 gram totalt hvordan jeg enn snur og vender på det...


Vi lander i Perth og er litt spente på om bagasjen har kommet seg videre etter nattoppholdet i Singapore. Null problemer og vi finner oss en taxi inn til leiligheten som vi har fått tildelt fra kunden. Jøss for en size! 2 soverom, 2 bad, fullt utstyrt kjøkken, gedigen tv osv. Kan jo igrunnen bo her... Komplekset som leiligheten tilhører ligger like ved Kings Park, den største parken i Perth. I gåavstand er her ca 25 minutter gange direkte ned til sentrum. I 23-24 grader vil det igrunnen bare bli en god gåtur.  
Vi installerer oss og rusler inn til Subiaco sentrum for å finne et åpent supermarked. Leiligheten er stor og flott nok, men den inneholder ikke mer enn ”nødproviant” i kjøleskapet. Og her skal vi bli en uke. Det tar oss 10 minutter å gå til Subiaco sentrum for å shoppe mat og drikke. Og for en temperatur! En deilig Stavanger-sommer med en liten bris. Blir dagene slik som denne skal jeg ikke klage!!! Vi tar oss en runde i Subiaco, som er en slags forstad til selve Perth, og myser litt før vi handler. Kvelden blir i soffen foran TV. Nyyyyyt :-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar