20. april 2016

Roadtrip USA - Roseville til Ukiah, California

Etter de lange slettene i Nevada og klatringen over snødekte fjell i Tahoe så var det deilig å komme ned på andre siden og til mer fruktbart landskap. California her er nydelig. Flotte grønne åser med trær, og nede i de grunne dalsøkkene ligger plantasjene og vingårdene tett i tett i tett.


En vingård i farta - og med grønt så langt øyet kan se. Herlig!Vi fant også pistachio-farmer der trærne stod på geledd. Rene tyskerparaden :-)
 


 På tide med noe fargerikt etter flate og temmelig ufruktbare dager. I Hopland spiste vi middag på den lokale pub'en. 
Veldig god mat og lokalt brygget øl (for meg som avsluttet der og da som sjåfør for dagen).

Jeg sitter igjen med et inntrykk av denne delen av California som utrolig grønt, masse bakker og svingete veier, vingårder i varierende størrelser på hvert et ledig flate område og ville blomster overalt på marker og enger. Det ble en temmelig slitsom kjøredag idag, vant som vi nå er blitt med flate veier, minimum to filer og høy hastighet. Det vi ikke tok igjen i avstand ble imidlertid mer enn oppveiet av en vakker del av California som vi ikke fikk se på turen vår i 2011.


Grønt, grønt og blomster :-)

Ian's nye Trivago-app er forresten et funn! Vi bruker den hver eneste ettermiddag for å finne overnattingssted. 2-stjernes motell som får 4+ stjerner, og flotte hotell som får dårlig rating. Ærligheten lenge leve. Og fint for oss! I natt havner vi i Mendocino området, nærmere bestemt Ukiah på Marriott's Fairfield Inn & Suites. Godt med en god seng!


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar