10. april 2016

Roadtrip USA - Houston til Junction, TX

Så var vi på hjul, endelig! Etter å ha pakket Corvetten proppe full... Vi hadde ikke fått ned ei flis ekstra om vi hadde prøvd. God planlegging? Flaks!


Utsikten bakover er "noe" redusert, ellers alt vel!


Houston er rene betongen, men man skal ikke langt utenfor Katy før det blir både grønt og fargerikt med blomster. Her er vi nettopp passert selve Houston, og San Antonio er målet.


San Antonio's River Walk var målet med stoppet i byen, og den var utrolig mye mer trivelig enn jeg hadde forestilt meg. Rene Venezia of Texas. Kanaler, sightseeingbåter med guider, restauranter tett i tett og en fantastisk flott temperatur på 25 grader. Aldeles nydelig!

Flaks er fint. Det viste seg å være flere utendørs rockekonserter denne lørdagen, og de gikk av stabelen like vel elva som er byens midtpunkt. Lokale band, men de var faktisk riktig så dyktige (noen av dem, ihvertfall...). Litt stilig med scene like ned til elvekanten, og vi som tilskuere satt i et utendørs auditorium på andre siden av elva.


Planen var å kjøre helt til El Paso idag, grensebyen mellom Mexico og Texas, men siden det var så flott i San Antonio så kom vi ikke lenger enn tettstedet Junction - ca 3 timer fra El Paso. Jaja, ikke farlig. Vi har 3 uker på oss til flyet går fra Vancouver :-)  Flott førstedag på hjul!

.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar