15. april 2016

Roadtrip USA - Moab til Salt Lake City/Farmington, Utah

Nydelig start på dagen fra vakre Moab. Idag er planen å kjøre til vi nesten sovner. Det er meldt litt overskyet utover på ruta, så på med langbukser(!) Landskapet flater seg ut, det blir lenger og lenger mellom røde fjellformasjoner og det blir faktisk grønt langs veiene etterhvert. Men like flatt. Og flatere enn flatt.

Gjeeeeesp.... de første tre timene.

Så opp et fjell og så ned et fjell, og DER kom regnet. Ikke bare litt. Ikke mye. Det kom bare noe så vannvittig med regn! På vei gjennom Salt Lake City fra sør mot nord, i 6 felts kjørebaner fullproppet med trafikk sa vi stopp. Hotell next! Det som skulle bli en lang dag, ble en særdeles kort en. Hampton Inn & Suites, med skikkelig luksushotellrom og beina på bordet, here we come! Det regnet til ca kl. 18:00. Da våget vi oss ut for å spise middag. I 19:30 tiden kom sola fram på overtid, så vi krysser fingrene for at været varer til vi kommer ut av denne digre byen i et vær hvor vi faktisk ser hva vi gjør...

Det ble noen begivenhetsløse timer i bilen egentlig, så hva gjorde vi? Togjakt! Det var vel de eneste bildene jeg tok idag :-)
Regnet tok vi ikke bilder av, for å si det sånn. Togbildene og det siste her tok jeg på veien ned fra fjellet, bare noen få mil fra Salt Lake City. Ellers var det veldig flatt idag. Veeeeldig flatt, og lite spennende å ta bilder av. Men sånn er det, tenker jeg. Diversity is good :-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar